Startsida
 
Gitarristen
 
Gitarrdoktorn
 
Föreläsaren
 
Hendrixkännaren
Arkivet  
Ínskelista  
 
Galleri
 
Artiklar
 
Länkar
 
Till Salu
 
Kontakt
 
 
Arkivet

Med drygt 35 års samlande bakom mig – och förhoppningsvis många fler framför mig – har det hunnit bli en hel del musik, bilder, foton, posters, böcker, tidningar, pressklipp och annan memorabilia med anknytning till Jimis liv och musik. Tillsammans med de hundratals dokumenterade möten, brev- och mejlkontakter med folk som på olika sätt haft med Jimi att göra (medmusiker, artistbokare, konsertbesökare, radiojournalister, turnépersonal m.fl.) har arkivet utvecklats till en gedigen informationsbank.

Historierna, bilderna och minnena är som sagt många – och intressanta. Så intressanta att jag, förutom mina föreläsningar, också bidragit till utställningar, bokprojekt, tidningsartiklar, webpublikationer, radio och TV i ämnet Hendrix.

Jag känner stor tacksamhet till alla ni som frikostigt bidragit, och fortfarande bidrar, till att göra min djupdykning i Jimis liv och musik möjlig. Tänk att det fortfarande, mer än 40 år efter hans död, dyker upp ny information i form av intressanta vittnesmål, fotografier, filmer och inspelningar. Otroligt!

Du som sitter på något du vill dela med dig av rörande Jimi Hendrix, stort som litet, är självklart alltid välkommen att kontakta mig. Likaså du som söker samarbeten i något Hendrixrelaterat projekt.
     
Dela |
© 2011 David Morin   info@davidmorin.se   +46 (0)70-291 52 26