Startsida
 
Gitarristen
 
Gitarrdoktorn
Reservdelar  
George L´s  
Monstercable  
Switchcraft  
 
Föreläsaren
 
Hendrixkännaren
 
Galleri
 
Artiklar
 
Länkar
 
Till Salu
 
Kontakt
 
 
Gitarrdoktorn tar ledigt!

Åren går gott folk! I oktober 2013 var det 10 år sedan jag öppnade min gitarrdoktorsverksamhet. Jag kan inte säga annat än att mitt första decennium som gitarrdoktor varit en av livets riktig höjdare. Mycket gott har kommit ur detta och jag känner stor tacksamhet mot mina kunder, liten som stor, och alla goa leverantörer och samarbetspartners. Ni har verkligen satt guldkant på min tillvaro som gitarrdoktor. Men jag är ju som bekant mer än så….

Parallellt med gitarrvården finns till exempel mitt liv som gitarrist. 2013 har mina möjligheter att spela i olika sammanhang, och med människor jag trivs med, ökat och 2014 ser inte ut att bli sämre. KUL! Att spela musik är verkligen det roligaste jag vet.

Det finns dock en verklighet bakom allt och att balansera mina roller som musikant, gitarrdoktor, Hendrixkännare, kulturskolearbetare och, inte minst, make går inte längre. Åtminstone inte så länge Gud fader i himlen envisas med att ge dygnet 24 timmar :-) Jag har aldrig jobbat hårdare, eller sovit mindre, än under 2013!

Så, ärade verkstadskunder, av hälsoskäl, och för att ge kärleken och musiken det de förtjänar, stänger jag nu min gitarrverkstad fram till 2014-05-31. Vintern och vårens äventyr får sedan utvisa i vilken utsträckning gitarrdoktorshatten åker på igen.


Peace, Love & Music!
David
 
     
Dela |
© 2011 David Morin   info@davidmorin.se   +46 (0)70-291 52 26